Veikko Ahvenainen

KONSERTIT:

Tämän vuoden konserttikiertueet ovat nyt ohi. Kiitämme hienoa yleisöä, kun olette tulleet kuulemaan konserttejamme. Hyvää loppuvuotta ja rauhallista joulun aikaa kaikille!

VEIKON 90 JUHLAVUODEN KONSERTTEJA v.2019:

Tammikuu 2019
1.1.2019 Ylläs,
Luontokeskus Kellokas, klo 19
2.1.2019 Kemijärvi, Kulttuurikeskus, klo 19
29.1.2019 Toivala, Suininlahden koulu, klo 19

Konserteissa mukana myös Carina Nordlund sekä paikallisia harmonikkakerhoja ja solisteja. Konserteista lisätietoja paikallisista lehdistä. Tervetuloa!Juhlakonsertti

VEIKKO AHVENAINEN 90 vuotta!

JUHLAKONSERTTI Finlandia-talossa 
lauantaina 5.10.2019 klo 14.00


Finlandia-talossa on juhlittu syntymäpäivääni joka viides vuosi aina vuodesta 1979 alkaen. Ensi vuonna 2019 järjestetään 90-vuotisjuhlakonserttini Finlandia-talossa lauantaina 5.10. alkaen klo 14.00.

Konsertissa esiintyvät koti-ja ulkomaiset harmonikkataiteilijat ja laulusolistit. Mukana ovat Leif Lindeman ja tangokuningatar Marita Taavitsainen. Nimekkääseen esiintyjäkaartiin kuuluvat lisäksi Veikon Hanurikvartetti, prof. Oleg Sharov oppilaineen Pietarista, Airi Hautamäen kaksiriviset Alavudelta, Sami Hopponen ja muita Kultaisen Harmonikan voittajia sekä Veijo Laineen yhtye. Ohjelman juontaa Erkki Liikanen, joka esiintyy konsertissa myös laulajana. Konsertin lopussa kuullaan valtakunnallinen yhteissoitto, johon osallistuu noin 300 hanuristia ja laulusolistit.

Toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi. Lippuja on saatavana rajallinen määrä. Konserttiliput ovat jo myynnissä. Hinta 30€ plus palvelumaksu, 
osta liput Lippu.fi-palvelusta, klikkaa tässä...

Lämpimin terveisin,
Veikko ja Carina Ahvenainen

Kuvia Veikko Ahvenainen 85 -juhlakonsertista Finlandia-talolta 20.9.2014:
Suurempikokoisia ja painokelpoisia kuvia konsertista voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta:
webmaster ät veikkoahvenainen.com


-----------------------------------------------------

Sirkus

Veikko oli ensimmäisellä kiertueella jo 14-vuotiaana jolloin hän soitti koko kesän sirkuksessa säestäen sirkustaiteilijoita. Kuvassa Veikko ja Carina yhdessä Sirkus Finlandian Sirkustirehtööri Carl Jernström Jr:n kanssa.

Sirkuksen orkesteri esittää jokaisen näytöksen alussa ja lopussa Veikon säveltämän Sirkus Finlandia marssin. Voit katsoa Sirkuksen kiertuelistan osoitteessa www.sirkusfinlandia.fi ja tulla seuraamaan näytöstä. Tervetuloa!